Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija dodjeljuje bespovratna sredstva kao potporu razvoju turističke ponude

Datum objave: 22. veljače 2017.

Više od 40 novih programa, sadržaja i novootvorenih kapaciteta, Međimurska županija financirala je izvan redovnog podupiranja turizma, tijekom pet godina provođenja programa „Turističke potpore“. Tako je na tržištu niz sadržaja, turističkih proizvoda koje međimurski turizam i djelatnici u turizmu predstavljaju svojim gostima, a temeljem Javnog poziva koji je otvoren i za 2017. godinu, gdje se dodjeljuju bespovratne potpore za projekte koje nakon evaluacije stručno Povjerenstvo ocijeni najboljima.
Međimurska županija objavila je Javni poziv na temelju Projekta „Turističke potpore u Međimurskoj županiji“ te osigurala iznos u svom Proračunu. Predmet ima za cilj unapređenje i razvoj turizma u našoj županiji te je za njegovu realizaciju osigurano 300 tisuća kuna.
Bespovratne potpore namijenjene su za turističke projekte koji mogu ekonomski zaživjeti u što kraćem roku, originalni su u smislu proširenja turističkih ponuda i uvođenja novih proizvoda na tržište, proširuju razvoj selektivnih oblika turizma, te su poticaj povećanja broja dolazaka i ostvarenih noćenja. Korisnici mogu biti fizičke i pravne osobe s područja Međimurske županije, registrirane za obavljanje određene turističke djelatnosti ili one koje stvaraju uvjete za bavljenje turističkom djelatnošću. Prijave za dodjelu financijskih sredstava razmatrat će Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva osnovano u Županiji prema određenim kriterijima koji su uz svu potrebnu dokumentaciju naznačeni na internetskim stranicama Međimurske županije te na linku u nastavku: https://medjimurska-zupanija.hr/2017/02/16/javni-poziv-za-dodjelu-bespovratnih-potpora-temeljem-projekta-turisticke-potpore-u-medimurskoj-zupaniji-za-2017-godinu/.
Zahtjeve na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Međimurskoj županiji ili internetskim stranicama, potrebno je dostaviti najkasnije do 20. ožujka 2017. godine na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Ruđera Boškovića 2 s naznakom za „Turističke potpore – NE OTVARATI“.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content