Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Umirovljenici Međimurske županije družili se na tradicionalnom domjenku

Datum objave: 29. prosinca 2016.

Kao i svake godine do sad, umirovljenici Međimurske županije koji su dio ili cijeli svoj radni vijek proveli radeći u negdašnjim općinskim ili županijskim službama družili su se na tradicionalnom domjenku povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u restoranu Međimurska hiža. Njih sveukupno 53 tako se ponovno prisjetilo dobrih starih vremena i uspomena koje su stvarali na svom radnom mjestu, ali i izvan njega, a u tome su im se pridružili i župan Međimurske županije Matija Posavec te njegov zamjenik Zoran Vidović.
Oni su preteča moderne i uspješne županije
Drago mi je da nastavljamo ovu tradiciju koja nam svima puno znači, ali najvažnije je da se vi međusobno družite. Naš mandat polako ide kraju i možemo biti zadovoljni kad pogledamo unatrag, a vjerujem da ste i vi jednako tako zadovoljni svojim radnim vijekom kojim ste utkali temelje na kojima mi nastavljamo graditi jednu uspješnu i modernu županiju“, rekao je župan Posavec poželjevši svima puno zdravlja, sreće, osmijeha na licu i naravno, veće mirovine. Posavca je ujedno obradovao susret s najstarijim članom, 94-godišnjim Josipom Črepom koji je u kratkom razgovoru sa županom podijelio svoje bogato iskustvo. Lijepim željama pridružio se i zamjenik župana Vidović koji je naglasio kako je ova godina bila uspješna te se nada kako će iduća biti još bolja. „Vi ste preteča naše Županije uspješno obavljajući poslove na svojim radnim mjestima s kojih ste otišli u više nego zasluženu mirovinu, u kojoj se nadamo da uživate“, izjavio je Vidović i poželio svima puno osobnog uspjeha u 2017. godinu. U ime umirovljenika obratio se Marijan Vugrinčić, koji se tom prilikom zahvalio čelnicima Županije što su i ove godine izdvojili svoje vrijeme kako bi se, barem na kratko, podružili s građanima zlatne dobi. „Treba nam što više ovakvih ljudi koji ne zaboravljaju ono što je netko radio i stvarao, što možda nije bilo toliko vidljivo, no danas se itekako osjeća. To je ujedno i nama samima veliko priznanje jer smo proveli mnogo godina stvarajući temelje na kojima se danas uz modernu tehnologiju može lakše, kvalitetnije i stručnije raditi“, rekao je Vugrinčić te izrazio zadovoljstvo time što je ovo druženje postala svojevrsna tradicija koja će se nastaviti i dalje.

 
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content