Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Blagdanski obiteljski „On the move“ u Atonu

Datum objave: 12. prosinca 2016.

Gimnastička dvorana Sportsko-gimnastičkog centra Aton u Nedelišću bila je naše odredište u nedjelju, 11. prosinca kada smo održali šesnaesto obiteljsko događanje u projektu „On the move“. Tridesetak obitelji čiji predškolci polaze program, s uzbuđenjem su odradili vježbe razgibavanja, a potom se okušali u skokovima u jamu, na karikama, prečama, gimnastičkim spravama na kojima se svakog dana trenira.
Ugodnim sportskim ambijentom dvorane Aton prožela se i blagdanska atmosfera, čemu su pridonijeli mali darovi za sve prisutne mališane. Voće i čokolada zasluženo su stigli u njihove ruke pa su s veseljem najavili da će i dalje biti redoviti na sportskim aktivnostima atletike, gimnastike i plivanja.
Projekt „On the move“ sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Erasmus+ Sport. Međimurska županija je nositelj ovog međunarodnog projekta u kojem sudjeluju i organizacije partneri iz Portugala, Slovačke, Slovenije, Velike Britanije i sa Malte, a partner u Hrvatskoj je MSSR „Sport za sve“.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content