Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predblagdanski posjet mališana Dječjeg vrtića Maslačak

Datum objave: 6. prosinca 2016.

U najljepšem mjesecu u  godini u ovo predblagdansko vrijeme, mališani iz Dječjeg vrtića Maslačak posjetili su Međimursku županiju.  U pratnji svojih odgajateljica Nevenke Žganec i Ljiljane Smiljanić, djevojčice i dječaci odvojili su dan kako bi posjetili i ponešto naučili o najvećoj instituciji u županiji. Mnogo raznolikih pitanja i nasmiješenih lica  bila su nit vodilja ovog susreta. U njihovom prvom posjetu Županiji, dočekala ih je i upoznala s radom Županije dr. sc. Blaženka Novak, prof. voditeljica Odsjeka za obrazovanje, kulturu i sport.
„Gdje je Matija? A zašto trči župan? Što se događa u ovoj prostoriji?“ - samo su neka od pitanja radoznale i simpatične djece. Tijekom razgovora, mališani su opisali voditeljici Odsjeka i  svoju svakodnevicu u vrtiću. Predblagdanskom druženju pridružila se i  zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman.  Ugodno druženje u Velikoj vijećnici zaključeno je prigodnim čašćenjem i nezaboravnom fotografijom.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content