Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija daje potpore svojim poduzetnicima za prijave na projekte

Datum objave: 6. prosinca 2016.

Međimurska županija je 5. prosinca 2016. godine objavila Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po „Programu potpora male vrijednosti poduzetnicima za troškove prijave projektnih prijedloga.“
Temeljem spomenutog Programa dodjeljivati će se potpore male vrijednosti s ciljem olakšavanja pristupa sredstvima bespovratnih potpora za mikro, male i srednje poduzetnike koji na području Međimurske županije provode projekte ulaganja u unapređenje poslovanja i to na način da će se sufinancirati troškovi izrade prijavne dokumentacije projektnih prijedloga koji se kandidiraju za dodjelu bespovratnih sredstava.
Potpore će se dodjeljivati subjektima malog i srednjeg gospodarstva u obliku bespovratnih, gotovinskih sredstava kao nadopuna privatnom financiranju.
Javni poziv biti će otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 31. prosinca 2017. godine.
Tekst javnog poziva, Program potpora, obrazac prijave i izjave nalaze se na službenim internetskim stranicama Međimurske županije https://medjimurska-zupanija.hr/2016/12/05/javni-poziv-za-dodjelu-bespovratnih-potpora-poduzetnicima-po-programu-potpora-male-vrijednosti-poduzetnicima-za-troskove-prijave-projektnih-prijedloga/.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content