Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predsjednica Republike Hrvatske od 15. do 17. prosinca svoj ured izmješta u Međimursku županiju

Datum objave: 5. prosinca 2016.

Temeljem velikog interesa javnosti te mnogobrojnih upita o boravku predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović u Međimurskoj županiji, ovih je dana potvrđeno kako će Predsjednica svoj ured izmjestiti u zgradu Međimurske županije gdje će u vremenu od 15. do 17. prosinca biti odrađen niz sastanaka i prijema.
Kako je najavljeno, uz razgovore s građanima, na prijem u Uredu župana Međimurske županije će biti primljene brojne udruge, odrađeni sastanci s predstavnicima braniteljskih udruga, županijskim i gradskim dužnosnicima, gospodarstvenicima, predstavnicima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, te predstavnicima kulturnog života, posjetiti gradove Čakovec, Prelog i Mursko Središće, te općine Donji Kraljevec, Donji Vidovec, Sveti Martin na Muri, Štrigova i Orehovica. Tom prilikom Predsjednica će se susresti sa svećenicima s područja Međimurske županije, ali i s predstavnicima Mješovitog odbora za suradnju s pomurskim Hrvatima, posjetiti ustanove od osobitog značaja za Međimurje, a koje rade s djecom s poteškoćama u razvoju, te u konačnici sudjelovati u završnoj svečanosti “Godine Nikole Šubića Zrinskog“ kojom će prilikom ujedno postati i počasna članica Zrinske garde.
Također, Međimurje će dobiti i veliku čast pa će u subotu, 17. prosinca u Termama LifeClass ugostiti predstavnike Diplomatskog zbora akreditirane u Hrvatskoj, prilikom čega će Predsjednica zajedno sa svojim domaćinom županom Međimurske županije Matijom Posavcem predstaviti gospodarske i turističke potencijale Međimurja. Dan će zaključiti radnim sastankom na kojem će istaknuti međimurski i varaždinski gospodarstvenici imati priliku za predstavljanje svog poslovanja te planova u budućnosti.
Kako će prvog dana svog boravka, u četvrtak, 15. prosinca od 14:30 sati predsjednica upriličiti svoj tradicionalni prijem građana u Uredu župana, pozivaju se svi zainteresirani građani da svoje zamolbe, upite i molbu za sastankom dostave u što skorijem roku na ured@predsjednica.hr ili se jave na broj telefona 01/456-5191.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content