Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Slatki spektakl „Međimurskih slatkiša“

Datum objave: 4. prosinca 2016.

Međimurski slatkiši svojim su malim slatkišima priredili niz iznenađenja povodom dana Sv. Nikole i kao šećer na kraju 2016. kratke, ali za udrugu radne godine. Članovi Udruge "Međimurski slatkiši" svoj su slatki spektakl održali u kompleksu LifeClass Terme Sveti Martin. Kako bi za svakog bilo ponešto, edukativnu radionicu pod nazivom "Sva lica dijabetesa" održala je predsjednica udruge "Slatki Samoborci" Ksenija Koloman Goreta. Radionica je bila namjenjena roditeljima, a u svrhu jačanja samopouzdanja u svakodnevnoj borbi s dijabetesom.
U isto vrijeme djeca su se zabavljala na otvorenom uz njihovog idola Nenada Šimunka koji ih svojim primjerom potiče na zdrav način života uz puno tjelesne aktivnosti. Vlatka Orhanović iz tvrtke "Mediab" održala je pritom prezentaciju najnovijeg uređaja za mjerenje glukoze u krvi "CONTOUR NEXT ONE" iz njihovog asortimana te iskoristila priliku da svakom slatkišu pokloni jedan takav uređaj.
Kako bi dan protekao u slavlju Sv. Nikole pobrinuli su se Svetomartinski krampusi uz Sv. Nikolu i anđela koji su podjelili darove, a koje je uz pomoć donatora pripremila sama udruga.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content