Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ON THE MOVE tromjesečje: Tko su naši najučestaliji polaznici?

Datum objave: 30. studenoga 2016.

Projekt „On the move“ Međimurske županije podržan sredstvima programa Europske unije Erasmus+ u punom je sportskom jeku već sedam mjeseci. Naše male vježbačice i vježbači tri puta tjedno polaze treninge atletike, gimnastike i plivanja, u dvoranama u Čakovcu, Murskom Središću, Nedelišću i Prelogu.
Naše prvo tromjesečje provedeno u vježbanju iznjedrilo je imena najučestalijih polaznika, a sada je vrijeme da predstavimo one koji su zabilježili najveći broj dolazaka u drugom tromjesečju - od kolovoza do listopada 2016.
U čakovečkom Macanovom domu to su Nela Malner i Valentino Posavec, u Murskom Središću - Tanel Ajvaz Turk, Natko Balaž i Sven Tot, dok su najučestaliji na vježbama u nedelišćanskom Atonu - Lukas Dokleja, Dorijan Majsan i Jana Maltar. Kriterij učestalosti su maksimalno dva izostanka s tjelesnih aktivnosti tijekom jednog mjeseca.
Samo jedan izostanak u ukupnom tromjesečnom periodu imali su Dorijan Majsan i Sven Tot. Od polaznika koji su nam se priključili u jesenskom roku, najučestaliji su Jurica Juršić  i Rubi Mučić koji treniraju u Atonu i Macanovom domu.
Svi ovi mališani stekli su nove prijatelje u svojim grupama u kojima okupljamo predškolce u dobi od 4 godine do polaska u školu. Razloga za zadovoljstvo imaju i svi drugi mališani koji su redoviti na treninzima, dok se oni kojima se bolest povremeno ispriječi pa se ne odazovu aktivnostima - sigurni da će im imunitet ojačati upravo zahvaljujući „On the move“ sportskim aktivnostima.
Zahvalni smo svim roditeljima na njihovom vrhunskom angažmanu i redovitosti polaženja aktivnosti ovog programa!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content