Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Učenici OŠ Orehovica u posjetu Međimurskoj županiji

Datum objave: 23. studenoga 2016.

U sklopu nastavnog programa građanskog odgoja, u posjetu Međimurskoj županiji boravilo je 38 učenica i učenika 3. razreda OŠ Orehovica, u pratnji svojih četvero učiteljica. Toplu dobrodošlicu u Velikoj vijećnici poželio im je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije, ujedno i bivši ravnatelj OŠ Orehovica, Branko Sušec, koji ih je tijekom posjeta ukratko upoznao s ustrojem, upravnim odjelima i djelokrugom Županije.
Koliko je gradova u Međimurju, čime se bavi župan, kako se rješavaju problemi, što predstavlja županijski grb, samo su neka od pitanja koja su zanimala radoznale mališane. „Uvijek iznova rado ugošćujemo učenike naših škola, čija nas pitanja ponekad i zateknu, pa podsjete i nas da neke stvari valja ponoviti. Važno je da ih već u ovoj dobi upoznajemo s djelokrugom rada naših institucija, kako bi u skoroj dogledno vrijeme mogli postati odgovorni mladi ljude na kojima će počivati naša budućnost“, rekao je Sušec i pohvalio interes učenika, kao i njihove učiteljice koje su ih dobro pripremile.
Druženju se pridružio i župan Matija Posavec, koji je izdvojio vrijeme kako bi pozdravio sve učenike, te im poželio puno uspjeha i sreće u ovoj školskoj godini, uz prigodno čašćenje i zajedničko fotografiranje.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content