Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dobrotvorni koncert "Prijatelji za Katružu"

Datum objave: 17. studenoga 2016.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održala  je u srijedu, 16. studenog 2016. godine, u 19,00 sati u Centru za kulturu Čakovec dobrotvorni  koncert „Prijatelji za Katružu“.
U ispunjenoj dvorani Centra za kulturu nastupili su brojni domaći izvođači i prijatelji „Katruže“: Željko Grahovec i Gordana Lach, Josip Sanjković Mitrica, Martina Jakšić Rodiger, Damir Rodiger i Marko Žerjav, Meri Šeparović-Vresk, KUD Mačkovec, KUU Zasadbreg, Vladimir Košir Tonka, Neno Gavez i Globus Bend, Tamburaški sastav „Kumovi“ Zasadbreg,  Ivica Jurgec i Chorus Blas Ivanovec. Našim dragim međimurskim izvođačima pridružili su se Gazde i Mejaši. Koncert je vodio još jedan veliki prijatelj „Katruže“ Miljenko Ovčar, a izvrsni uvod u koncert bila je pjesma Krešimira Novaka koju je izveo Dejan Buvač.
Upravitelj Zaklade Matija Posavec tom se prilikom zahvalio izvođačima i sponzorima, a posebno svim Međimurkama i Međimurcima koji su i ovaj put, okupljeni oko iste ideje prikupljanja i pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije, pokazali svoju humanost. „To su ljudi velikog srca koji tijekom cijele godine svojom plemenitošću čine naš kraj ljepšim mjestom za sve. Svakim svojim doprinosom i Vi postajete naši heroji, a u životu zasigurno nema boljeg osjećaja od onog kada znate da ste nekome zaista pomogli“, rekao je Posavec te poželio svima puno zdravlja i sreće za nadolazeće blagdane.
Održavanje ovog koncerta nikako ne bi bilo moguće da nije bilo i naših sponzora, koji svojim djelovanjem pružaju primjer solidarnosti, a to su: Radio 1 i svi mediji, Centar za kulturu Čakovec, Dom & Dizajn Nedelišće, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić Železna Gora, Kiš – meso i prerada mesa Čakovec i TIPO MARKETING d.o.o. Čakovec .
Prodajom ulaznica prikupljeno je 17.535,00 kuna – prodana je 501 ulaznica po cijeni od 35,00 kuna, a cjelokupni iznos iskoristiti će se za pomoć bolesnim osobama s područja naše županije.
Ovim putem svima još jednom upućujemo jedno toplo, ljudsko i veliko hvala.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content