Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Savjetovanje o energetskoj obnovi ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja

Datum objave: 15. studenoga 2016.

Međimurska energetska agencija d.o.o., u suradnji s Koprivničko-križevačkom, Sisačko-moslavačkom i Međimurskom županijom i poduzećem Planetaris d.o.o., u srijedu 23. studenog 2016. godine, s početkom u 10 sati, u kongresnom prostoru hotela Antunović u Zagrebu, organizira savjetovanje na temu: Priprema, provedba i izazovi financiranja projekata energetske obnove ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja. 
Nakon uspješnih prijava na javne pozive pilot projekata 4c1.1 i 4c1.2 za izradu projektne dokumentacije i izvođenje radova energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., predstavit ćemo vam primjere dobre prakse iz tri županije suorganizatora i inženjerske tvrtke Planetaris.
Savjetovanje je ujedno i prilika za predstavljanje novog ciklusa natječaja energetske obnove odgojnih i obrazovnih ustanova koji se počinje provoditi od sredine studenog 2016. godine. Predavači iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će novi program i osvrnuti se na provedbu dosadašnjih javnih poziva.
Poseban naglasak savjetovanja je na izazovima financiranja projekata energetske obnove kroz proračune jedinica lokalne i područne samouprave. Predstavit ćemo mogućnosti financiranja projekata energetske učinkovitosti kroz nove mogućnosti koje se otvaraju jedinicama lokalne i područne samouprave za projekte energetske učinkovitosti.
Program savjetovanja:

9:30 – 9:55 Registracija sudionika
9:55 – 10:00 Uvodna riječ organizatora Međimurska energetska agencija, Alen Višnjić, direktor
10:00 – 10:15 Obraćanje direktora Fonda za
zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
prof. dr. sc. Ljubomir Majdandžić, dipl. ing. stroj.
10:15 – 10:45 Novosti u novom javnom pozivu 4c1.3
u odnosu na javne pozive 4c1.1 i 4c1.2
provedene u 2015. godini
Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja
10:45 – 11:15 Kako osigurati vlastitu komponentu financiranja jedinica lokalne i područne samouprave za projekte energetske učinkovitosti Grad Crikvenica
mr.sc. Snježana Sikirić, Voditeljica odsjeka za gospodarstvo, turizam i projekte
11:15 – 11:45 Inženjerski izazovi u izradi tehničke
dokumentacije: određivanje opsega
i budžeta projekta, kvaliteta izrade projektne dokumentacije
Planetaris d.o.o.
Natko Bilić, direktor
11:45 – 12:00 Pauza za kavu
12:00 – 13:00 Panel rasprava
Moderator: dr. sc. Vesna Bukarica, dipl. ing. el., Energetski institut Hrvoje Požar
Koprivničko-križevačka županija, Sisačko-moslavačka županija, Međimurska županija, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Planetaris d.o.o.
13:00 Ručak

Sve zainteresirane za sudjelovanje na savjetovanju molimo da pošalju popunjeni prijavni obrazac na e-mail adresu prijava@planetaris.com. Prijavnicu možete preuzeti ovdje. Broj sudionika je ograničen. Naknada za sudjelovanje iznosi 150 kuna s PDV-om (u cijenu su uključeni materijali, osvježenje u pauzi te ručak).
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila prijava@planetaris.com ili na broj telefona +385 1 4550440. Program savjetovanja možete preuzeti ovdje.
Radujemo se Vašem dolasku!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content