Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

"On the move" gostovao na Voćarskom sajmu u Donjem Kraljevcu

Datum objave: 8. studenoga 2016.

U subotu, 5. studenog smo u Donjem Kraljevcu održali 13. obiteljsko događanje i 3. kulinarsku radionicu u okviru projekta „On the move“ Međimurske županije. Gostovali smo na 11. međunarodnom voćarskom sajmu u Donjem Kraljevcu pa ovim putem zahvaljujemo Centru dr. Rudolfa Steinera što nas je pozvao da predstavimo projekt koji provodimo u još pet zemalja, zahvaljujući sufinanciranju iz programa Europske unije - Erasmus+ Sport.
Slađana Herman je kuhala, a pomoć su joj pružili Anica Naranđa i Patrik Petković, dok je Branko Vrčić dr.med. svoju stručnost u području prehrane podijelio sa širom publikom Sajma, posebno se i sam interesirajući za ponudu izlagača.
Zahvaljujemo Sanji Rašan koja je s našom djecom provela veselih sat i pol u dječjim igrama i razgibavanju, Ivanu Šulogu iz tvrtke "Exotic King" koji je djeci i našoj publici darovao kiwano te "Atlantic trade - Cedeviti" na vodenim osvježenjima!
Album fotografija se može pogledati na našem facebook profilu linku https://www.facebook.com/onthemove.esport/photos/….

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content