Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kulinarska radionica On the move na 11. međunarodnom voćarskom sajmu

Datum objave: 28. listopada 2016.

Po četrnaesti put održava se obiteljsko događanje projekta On the move zakazano u subotu, 5. studenog 2016. u Donjem Kraljevcu, u sklopu 11. međunarodnog voćarskog sajma. Istodobno ćemo upriličiti treću kulinarsku radionicu tijekom koje će Slađana Herman predstaviti pripremu jela od sezonskih namirnica, osobito voća. Stručnjak za prehranu Branko Vrčić, dr.med. će sudionicima kulinarske radionice dati savjete vezane uz pripremu uravnotežene prehrane za djecu predškolske dobi koja su okupljena u projektu On the move, ali i svu zainteresiranu publiku koja se zatekne na radionici.
Djeca pak će sudjelovati u starinskim seoskim igrama koje će partner Međimurske županije u ovom projektu – MSSR Sport za sve prirediti u suradnji s KUDom Donji Kraljevec.
Obiteljsko događanje i kulinarska radionica u Donjem Kraljevcu održava se u sportskoj dvorani Osnovne škole od 16 sati.
Roditelje podsjećamo da donesu papirić s imenom i prezimenom djeteta koje je uključeno u projekt, podatak u kojem mjestu provodi tjedne aktivnosti (Čakovec, Prelog, Mursko Središće ili Nedelišće) te broj sudionika obitelji koje sudjeluje na događanju.
Projekt On the move sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Erasmus+ Sport.
#onthemove#onthemovecroatia#medjimurjecounty#medjimurskazupanija#move, #sport

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content