Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Što roditelji naših polaznika kažu o projektu „On the move“

Datum objave: 24. listopada 2016.

Maja Labaš Horvat (Prelog), majka naše polaznice Hane: „Kao roditelj djeteta koje je uključeno u projekt od samog početka, izuzetno sam zadovoljna onime što projekt nudi djeci, ali i njihovim obiteljima. Osim što moje dijete dva puta tjedno ima treninge na kojima savladava osnove atletike i gimnastike, subota je rezervirana za plivanje i mislim da je to svim klincima omiljena aktivnost.
Posebno je važno uključivanje i ostatka obitelji u projekt kroz odlično zamišljena i provedena obiteljska druženja gdje roditelji vježbaju zajedno sa djecom, igraju razne igre, druže se i zabavljaju u prirodi. Pohvalila bih trenere koji na zabavan način djeci približavaju sport i sportski način života te organizaciju projekta i osmišljene aktivnosti, posebno kuharske radionice Slađane Herman te savjetovanje o prehrani doktora Branka Vrčića. Sve u svemu, velika pohvala projektu od mene, Hane i cijele naše obitelji - zaključuje Maja Labaš Horvat.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content