Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dječji vrtić Vjeverica u posjetu Međimurskoj županiji

Datum objave: 17. listopada 2016.

U prvom tjednu listopada, svake se godine obilježava  Dječji tjedan, kao tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Mališani Dječjeg vrtića Vjeverica iz Čakovca odlučili su jedan dan u svom tjednu izdvojiti za posjet zgradi Međimurske županije, te za upoznavanje s institucijom. 28 predškolaraca, u pratnji odgajateljica Ivane Novak Domjanić i Sanje Solak referirali su, te ujedno glasno i jasno istaknuli što su sve dosad naučili o Međimurskoj županiji, postavili mnoga pitanja, razveselili zamjenicu župana Sandru Herman i Dijanu Pahek iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti pripremljenim pjesmama, te donijeli poklon svim djelatnicima Županije – grb Međimurske županije kojeg  su izradili koristeći šareni krep papir.
Uvijek se veselimo posjetu naših najmlađih, prekrasna je iskrena energija kojom zrače i prilika je to da zajednički obilježimo jedan od važnijih datuma za naše najmlađe“, rekla je zamjenica veseloj skupini. Ni mališani nisu otišli praznih ruku, uz slatkiše i sokove pripremljene samo za njih, nastale su vesele fotografije druženja kao trajna uspomena.
Spomenimo kako se ovogodišnji Dječji tjedan obilježio pod motom: „Ljubav djeci prije svega!“, riječima s kojima je zaključen ovaj ugodan posjet.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content