Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

On the move se pridružuje Hodanju do zdravlja

Datum objave: 28. rujna 2016.

Programu Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije Hodanjem do zdravlja, koji će biti održan u subotu, 1. listopada, odazvat će se i sudionici projekta On the move Međimurske županije. Ne samo da želimo podržati akciju ZJZ-a, već i svojim sudjelovanjem potvrditi da je aktivan stil života misija kojoj se poželjno priklanjati tijekom cijelog života.
Sudjelovat će naši mališani i njihovi roditelji, uz okupljanje pred čakovečkim Centrom za kulturu u 9.30 sati. Pokret je u 10, u parku će biti i igara, a dolazak na cilj – na Gradske bazene „Marija Ružić“ je oko 11 sati. I na startu, i na cilju, kineziolozi uključeni u projekt On the move - Tomislav Horvat, Tomislav Bogović, Tanja Mesarić Novak i Ninoslav Knapić će sudionike voditi kroz vježbe zagrijavanja i istezanja. ZJZ pak će proglasiti dobitnike nagrada iz akcije Pješke i biciklom na posao pa ćemo odmah doznati dobitnike bicikla, kacige i pedometra.
Ponosni smo na naše sudjelovanje i angažman naših trenera. Projektu On the move to daje dodatnu vrijednost.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content