Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoren je poziv na dostavu projektnih prijedloga “Razvoj poslovne infrastrukture” u sklopu OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Datum objave: 19. rujna 2016.

Cilj poziva je razvoj i poboljšanja kvalitete poduzetničko poslovne infrastrukture i povećanje broja proizvoda/usluga. Postizanje cilja će se ostvariti poticanjem ulaganja u poduzetničko poslovnu infrastrukturu gdje postoji potreba za proširenjem postojeće ili izgradnjom nove infrastrukture poput poduzetničkih centara, poslovnih inkubatora, poduzetničkih akceleratora, poslovnih i znanstveno-tehnoloških parkova. Prihvatljive aktivnosti su ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja imaju za cilj izgradnju/rekonstrukciju i opremanje nove ili održavanje i opremanje postojeće poduzetničko poslovne infrastrukture, u svrhu pružanja novih ili kvalitetnijih usluga poduzetnicima.
Otvoren je od 15.9. do 31.12.2016. godine, a nadležno tijelo je Ministarstvo poduzetništva i obrta.
Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave te Poduzetničke potporne institucije upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture.
Ukupna raspoloživa sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj predviđena za ovaj Poziv iznose 380.000.000,00 kuna
Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti je 200.000,00 kuna dok je najveći iznos 20.000.000,00 kuna.
 
Više o natječaju na http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1289

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content