Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

„ON THE MOVE“ tromjesečje: Tko su naši najučestaliji polaznici?

Datum objave: 5. rujna 2016.

Sportski program On The Move Međimurske županije - za predškolce u dobi od 4 godine do polaska u školu - na četiri lokacije se odvija nesmetano. Kako smo već javljali, ljetna pauza nas nije usporila u radu, a učestalost dolazaka naših polaznika je, tek djelomično no ipak, varirala ovisno o godišnjim odmorima njihovih obitelji.
Podaci za prva tri mjeseca sportskog programa, od 2. svibnja do 31. srpnja 2016., govore da je većina djece i njihovih roditelja posvećena treninzima atletike, gimnastike i plivanja, a među njima po učestalosti dolazaka ističu se Roko Abramović, Sven Križan, Nikša Ovčar i Michelle Ganzer koji treniraju u nedelišćanskom Atonu, Roberta Srpak, Tibor Horvat, Matija Bubek i Kasper Bubek čija je adresa za trening u Macanovom domu u Čakovcu.
U Murskom Središću najučestaliji su po dolascima Luka Petek, David Pahor, Sergej Danilović i Ivan Rudi Drk. Na treninzima u Prelogu to su: Lana Komorski, Franka Kocijan, Karlo Kocijan i Hana Horvat.
Gotovo 100 posto treninga u prvom tromjesečju odradili su Michelle, Roko, Sven, Tibor i Nikša.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content