Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obiteljski "On the move" u kolovozu

Datum objave: 26. srpnja 2016.

Dvije subote u kolovozu rezervirane su za obiteljsko sportsko-rekreativno događanje u našem projektu, a održat ćemo ih u Prelogu i Čakovcu.
Za obitelji polaznika našeg sportskog programa za predškolce zakazujemo susret u Marini u Prelogu, 13. kolovoza od 9.30 sati. Bit će to naše sedmo obiteljsko događanje, dok je osmo dogovoreno u Čakovcu.
U subotu, 27. kolovoza susret zakazujemo na Gradskim bazenima „Marija Ružić“ u Čakovcu, također od 9.30 sati. Roditelje molimo da na (svako) obiteljsko događanje donesu  papirić s imenom i prezimenom djeteta koje je uključeno u projekt  te u kojem mjestu polazi tjedne aktivnosti - Čakovec, Prelog, Mursko Središće ili Nedelišće. Naznačiti treba i broj sudionika obitelji koja će sudjelovati na događanju.
Po dolasku na svaku obiteljsku aktivnost molimo da papirić s podacima predate trenerima. Od ostalog, sve što vam treba je sportska odjeća i obuća te malo dobre volje. U slučaju kiše ili jakog vjetra, susret u Prelogu ćemo odgoditi.
Sportski pozdrav!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content