Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obiteljsko događanje 30. srpnja u Čakovcu

Datum objave: 25. srpnja 2016.

 
Nakon Mursko Središća minule subote, mali i veliki sudionici našeg projekta okupit će se na šestom obiteljskom sportsko-rekreativnom događanju u Čakovcu. Predškolci koji ljeto marljivo koriste za treninge atletike, gimnastike i plivanja, sa svojim obiteljima su se dosad okupili na pet događanja kojima smo obuhvatili i dvije kulinarske radionice.
Sada je na redu šesto okupljanje koje priređujemo u Čakovcu, u dane Porcijunkulova, 30. srpnja (subota) od 10 sati. Srest ćemo se u Perivoju Zrinski, u blizini kafea Flash.
Roditelje molimo da na (svako) obiteljsko događanje donesu  papirić s imenom i prezimenom djeteta koje je uključeno u projekt  te u kojem mjestu polazi tjedne aktivnosti - Čakovec, Prelog, Mursko Središće ili Nedelišće. Naznačiti treba i broj sudionika obitelji koja će sudjelovati na događanju.
Po dolasku na svaku obiteljsku aktivnost molimo da papirić s podacima predate trenerima. Od ostalog, sve što vam treba je sportska odjeća i obuća te malo dobre volje.
U slučaju kiše ili jakog vjetra, događanje ćemo odgoditi.
Sportski pozdrav!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content