Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poticanje društvenog poduzetništva

Datum objave: 4. srpnja 2016.

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava objavilo je novi natječaj za poticanje društvenog poduzetništva to predstavlja prvi korak u stvaranju sustavne podrške razvoju društvenog poduzetništva.

Uključivat će financiranje niza informativnih i edukacijskih aktivnosti kojima će se unaprijediti status društvenog poduzetništva u području vidljivosti i prepoznatljivosti. Također, uključuje i financijsku podršku poslovanju postojećim društvenim poduzećima, kao i podupiranje svih oblika poslovnih aktivnosti organizacija zainteresiranih za otvaranje društvenog poduzeća ili pokretanje društveno-poduzetničke djelatnosti.

Glavna ideja ovog Poziva je ispitati stanje društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj i utvrditi koje su potrebe društvenih poduzetnika te će poslužiti kao osnova za kreiranje budućih poziva usmjerenih na razvoj društvenog poduzetništva, kao i na visinu sredstava koja će se u sklopu tih poziva dodjeljivati.

Rok za prijavu je 2. rujna 2016.

Više informacija i dokumentaciju možete pronaći ovdje: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1263

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content