Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Uspješni karatisti Globusa nakon Balkanskog prvenstva na prijemu u Međimurskoj županiji

Datum objave: 17. lipnja 2016.

Prigodan svečani prijem upriličen je u Maloj vijećnici Međimurske županije članovima Karate kluba Globus Čakovec nakon sjajnih rezultata postignutih na Balkanskom prvenstvu u karateu za mlađe uzraste u Beogradu krajem svibnja te na 8. Međunarodnom turniru „Krk Cup“ održanom u Malinskoj na otoku Krku 11. lipnja.  Domaćin, zamjenik župana Zoran Vidović tako je u svoje osobno i u ime Međimurske županije čestitao osvajačima medalja te svim natjecateljima koji su sjajnim borbama i vrhunskim rezultatima predstavili Hrvatsku i Međimurje na veličanstven način te im poželio još mnogo uspjeha u nadolazećim natjecanjima. "Ovo je još jedna potvrda kako se predanim radom, trudom,  upornošću, ali i s puno odricanja ostvaruju vrhunski rezultati i kvaliteta u sportu. Hvala vam što ste u prvom redu odlični sportaši, ali i promotori našeg Međimurja u zemlji i svijetu", istaknuo je zamjenik u  uvodnom govoru.
Najveći uspjeh na Balkanskom prvenstvu ostvario je Nikola Topličanec okitivši se srebrnom medaljom u kategoriji do 11 godina -  30 kilograma koji je u finalu izgubio od domaćeg predstavnika. Lovro Farkaš u kategoriji do 11 godina i 45 kilograma vrlo tijesno, sudačkim preglasavanjem,  osvojio pak je visoko 5. mjesto. Uz njih natjecanju i  prijemu  prisustvovali su Nika Žerjav, Josip Slukić, Kristian Topličanec i Josip Francki Novak predvođeni trenerom Dejanom Slukićem koji je u Županiji iskoristio priliku još jednom  zahvaliti županu i zamjeniku što su uvijek imali sluha za mlade sportaše i njihov razvoj te bili podrška u provođenju klupskih aktivnosti koje su dovele do ovih predstavljenih rezultata.
Također, trener Slukić pozvao je župana Matiju Posavca i njegove zamjenike na nadolazeći, jubilarni 20. Međunarodni karate turnir „Međimurje Open 2016. koji će se održati početkom rujna, a koji slovi kako jedan od najvećih u regiji s preko 1000 domaćih i stranih učesnika.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content