Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prikupljanje osobnih identifikacijskih brojeva (OIB) za izradu novoga modela sufinanciranja i financiranja prijevoza učenika srednjih škola u školskoj godini 2016./2017.

Datum objave: 6. lipnja 2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta uputilo je 25. svibnja 2016. godine dopis (KLASA: 602- 03/16-08/00166, URBROJ: 533-27-16-0015) koji se odnosi na prikupljanje osobnih identifikacijskih brojeva (OIB) članova kućanstva redovitih učenika srednjih škola koji su u školskoj godini 2015./2016. ostvarivali pravo na prijevoz, a u svrhu izrade novoga modela sufinanciranja i financiranja prijevoza učenika srednjih škola, odnosno uvođenja dohodovnoga cenzusa.
S obzirom na to da je rok za popunjavanje aplikacije 10. lipnja 2016. godine, a odaziv učenika u pojedinim županijama nije bio velik, molimo da se obavijest o postupku prenese svim potencijalnim korisnicima, odnosno objavi na vašim mrežnim stranicama te po mogućnosti u lokalnim medijima i sl. kako bi svi učenici koji su u prethodnoj školskoj godini prema Odluci Vlade ostvarivali pravo na prijevoz, mogli to pravo ostvariti i prema uvjetima iz Odluke koju će Vlada donijeti za sljedeću školsku godinu.
Također molimo da školama naglasite važnost informiranja učenika o načinu pristupanja aplikaciji. Učenici u aplikaciju pristupaju uz pomoć AAI korisničkoga računa na adresi https://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza dok se upute za ispunjavanje nalaze u sustavu na adresi:
https://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza/Content/upute/Upute_prijevoz.pdf
Sva dodatna pitanja ili primjedbe o mogućim tehničkim teškoćama škole, učenici i roditelji mogu uputiti na ove adrese elektroničke pošte: PrijavaPrijevoz@mzos.hr te app-Obrasci@mzos.hr.
Dopis (PDF)
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content