Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavnici Ravnateljstva za robne zalihe u službenom posjetu Međimurskoj županiji

Datum objave: 2. lipnja 2016.

Ravnateljstvo za robne zalihe Republike Hrvatske, zbog što boljeg postupanja u slučajevima katastrofa ili elementarnih nepogoda, obavlja radne dogovore sa rukovoditeljima tvrtki s kojima ima određene poslovne interese. Tako je u posjet Međimurskoj županiji pristigla delegacija predvođena pomoćnikom ministra gospodarstva Ivom Milatićem u pratnji savjetnika ministra gospodarstva Marijana Varge, voditelja Službe za robne zalihe Stjepana Raiča i voditelja Odjela za robne zalihe Sretena Jurića.
U sklopu svog posjeta posjetili su tvrtke Arteferro Dohomont u Goričanu i Čakovečke mlinove u Čakovcu, a također odradili su i radni sastanak u prostorijama Županije gdje ih je dočekao zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović. Tijekom sastanka analiziralo se stanje opremljenosti Stožera za zaštitu i spašavanje, a zamjenik župana predstavio je sve pozitivne rezultate koje je Stožer ostvario u proteklih godinu dana. „Valja podsjetiti kako je ovim prostorom prošlo oko 1500 migranata tijekom izbjegličke krize, što naši građani uopće nisu osjetili zahvaljujući dobroj organizaciji i pravodobnim informacijama, što dokazuje da je suradnja dobra i s ostalim županijama diljem Lijepe Naše, ali i našim prekograničnim partnerima“, istaknuo je Vidović, spomenuvši kako su i nedavno održane vježbe, poput Potresa 2016., dokazale kako su naše službe spremne na  sve izazove.
Trenutna suradnja s Međimurskom županijom izuzetno je dobra, a želja nam je da bude još bolja obzirom da robne zalihe doživljavaju pozitivne trendove u smislu financijskog praćenja od strane države“, naglasio je pomoćnik ministra, koji je ujedno i ravnatelj Ravnateljstva za robne zalihe, te pohvalio uređenost Međimurja u organizacijskom smislu, obzirom da se puno postiže s jednim od najmanjih proračuna u državi.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content