Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Jednokratne financijske potpore međimurskim studentima stižu u srpnju

Datum objave: 30. svibnja 2016.

Međimurska županija prošle je godine svojim studentima, njima oko 3.000, osigurala jednokratne financijske potpore za pokrivanje dijela troškova studiranja, nakon što je prijašnjih godina osiguravala određene troškove prijevoza predviđene za putovanja prema fakultetu, odnosno za povratak kući.
Stoga je i ove godine, prema odluci župana Međimurske županije Matije Posavca, Upravni odjel za društvene djelatnosti Međimurske županije raspisao Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore za akademsku godinu 2015./2016., na koji su se imali pravo javiti svi oni s prebivalištem na području Međimurske županije koji imaju status redovnih studenata na bilo kojoj od javnih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili inozemstvu, kao i oni koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.
Upravni odjel za društvene djelatnosti zaprimio je oko 2300 prijava, te će sredinom lipnja na službenim web stranicama županije (www.medjimurska-zupanija.hr) objaviti konačni popis onih koji su zadovoljili uvjete kako bi primili jednokratnu potporu u iznosu od 500 kuna. Ista će biti isplaćena u srpnju, unatoč tome što je javnim pozivom predviđeno da se potpora isplati do kraja tekuće akademske godine, odnosno do mjeseca rujna.
Ovim putem, Međimurska županija se zahvaljuje svim svojim studentima na prijavama, te im želi puno uspjeha do kraja ove akademske godine!
#odgovornost
#znanje
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content