Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dodatna mogućnost prijave do 22. Iipnja!

Datum objave: 30. svibnja 2016.

Interes za sudjelovanje predškolaca i njihovih obitelji u projektu On The Move je izniman. Veći je od kapaciteta projekta, no u prvom krugu uključivanja u sportske programe za djecu u dobi od 4 godine do polaska u školu, pridružila su nam se djeca koja su preuhranjena, pretila i bez tjelesne aktivnosti.
U našoj bazi podataka su još uvijek prijavljena djeca i obitelji čije je uključivanje u projekt izvjesno, no do 22. lipnja 2016. pružamo mogućnost dodatnih prijava - isključivo preuhranjene i pretile djece. Kako je njihovo angažirano tjelesno kretanje i promjena navika, i fizičkih i prehrambenih kod obitelji u cjelini, primaran cilj projekta On The Move, pozivamo roditelje da iskoriste priliku dodatne prijave. Zainteresirani roditelji mogu se poslužiti anketnim upitnikom u prilogu, ispuniti ga i poslati mailom na adresu koordinatorice projekta Aleksandre Ličanin: aleksandra.licanin@medjimurska-zupanija.hr.
Nakon tog roka, u program ćemo uključiti već prijavljenu djecu za koju je konstatirano da su normalne težine, ali reducirane tjelesne aktivnosti.
Pratite nas na našem facebook profilu https://www.facebook.com/onthemove.esport/.
Upitnik (DOCX)

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content