Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održano i drugo obiteljsko "ON THE MOVE događanje

Datum objave: 24. svibnja 2016.

Drugo obiteljsko događanje u sklopu projekta „On The Move“ održano je u nedjelju, 22. svibnja u Marini u Prelogu. Boravak uz Dravu svima je osvježio dan, a osobito rekreativno druženje ispunjeno vježbama razgibavanja, kratkim utrkama za mališane i igrama.
Uvodno razgibavanje i šetnja do livade koja se nalazi uzvodno, a kojom dominira hangar Zmajarskog kluba „Rode“, namamio nas je prvo u hangar. Svi smo zajedno razgledali zmajeve, iskoristili priliku da u njih sjednemo i fotografiramo se, a potom smo se prepustili vodstvu naše trenerice Tanje Mesarić Novak i kolega joj Tomislava Bogovića, Luke Prprovića, Ivana Ermakore, Ninoslava Knapića i Renate Glad. Tjelesno intenzivne igre okupirale su nas u potpunosti, a kratke utrke četveronoške izazvale su djecu na borbu za što bolje pozicije. Vrijeme je prebrzo prošlo, no već iduće obiteljsko događanje je ubrzo, 5. Lipnja.
Kulinarska radionica 5. lipnja
Slijedeće obiteljsko događanje u organizaciji našeg partnera MSSR „Sport za sve“ bit će ponovno u preloškoj Marini, u nedjelju 5. lipnja od 17:00 sati. Za tada priređujemo i kulinarsku radionicu koju će voditi poznata međimurska kuharica Slađana Herman, u suradnji sa Srednjom školom Prelog i njezinim učenicima. Branko Vrčić, dr.med. će kao stručnjak za prehranu također biti na raspolaganju za savjetovanje. Predlažemo roditeljima da i dalje vode dnevnike obroka kako bismo ih na kulinarskoj radionici mogli i prokomentirati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content