Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski maturanti proslavili završetak svog srednjoškolskog obrazovanja tradicionalnim mimohodom

Datum objave: 18. svibnja 2016.

Još jedna generacija međimurskih maturanata tradicionalnim je mimohodom kroz središte grada Čakovca simbolično označilo kraj svojeg srednjoškolskog obrazovanja. Njih oko 1200 zajedno je sa svojim razrednicima krenulo od Gospodarske škole u Čakovcu prema Sportsko-rekreacijskom centru Mladost gdje je pripremljena velika zabava uz nastup školskih bendova, ali i proglašenje najmaturanata i najboljih razreda. Najviše glasova putem kupona dobili su Josipa Bajs, učenica 4.K Ekonomske i trgovačke škole, kao najmaturantica i Robert Oreški iz 4.B Graditeljske škole kao najmaturant, a oboje su nagrađeni novim tabletom koje su im uručili zamjenik gradonačelnika Murskog Središća Zvonko Vrtarić i načelnik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić.
Njima su na osvojenoj tituli čestitali i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije Branko Sušec i ravnatelj Gospodarske škole Čakovec Renato Vinko, koji su ujedno dodijelili nagradu najoriginalnijem razredu koja je otišla u ruke učenika 4.D razreda Srednje škole Čakovec. Njihovo je veselje bilo tim veće što su kao razred osvojili cjelodnevni izlet u Toplice Sveti Martin.
Posebna nagrada Lista Međimurje za najrazred „Dobrih vibracija“ otišla je u ruke učenica i učenika iz 5.C razreda Srednje škole Čakovec, smjera medicinskih sestara i tehničara opće zdravstvene njege, koji su se najljepše predstavili u spomenutom prilogu, za što im je nagradu dodijelila voditeljica marketinga Lista Međimurje Ksenija Kramar. 13. po redu „Coolijada“ nastavljena je u veselom tonu, uz posebni nadzor dužnosnika Policijske uprave međimurske, čime su nastavljena pozitivna iskustva iz ranijih godina koja su polučila dobre rezultate i ujedno dobile pohvale od šire javnosti.

#znanje

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content