Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dani Međimurske županije za Vukovar! Postanite donator obnove vodotornja i pustite s nama 450 lampiona

Datum objave: 26. travnja 2016.

Nizom akcija, ponajviše u vrijeme obilježavanja Dana Međimurske županije, ali i tijekom cijele „Godine Nikole Šubića Zrinskog“, Međimurska županija odlučila je uz svesrdnu potporu Udruge vukovarskih branitelja i logoraša Međimurja, ali i po uzoru na inicijative diljem cijele Hrvatske pomoći obnovu vodotornja u Vukovaru. Uz to je župan Matija Posavec naglasio kako će se omogućiti u prvom redu našim školarcima, ali i svim sugrađanima posjet Vukovaru, da vide svoje ime kao donatora na vodotornju.
A kako postati donator? Vrlo jednostavno. Naime građani mogu donirati sredstva za pomoć Vukovaru, radi se o iznosu koji sami odaberu, što je jedinstvena prigoda te pritom ostave svoje podatke i pridruže se na puštanju lampiona u petak, 29. travnja.
Sredstva se mogu donirati sutra, u srijedu 27. travnja na prigodno pripremljenom štandu u centru grada (kod vure) od 9 do 13 sati, čime će se Međimurke i Međimurci, pridružiti ovoj nacionalnoj akciji ili pak uplatom na IBAN računa HR07 2340 0091 5107 8422 1, uz oznaku DONACIJA ZA OBNOVU VODOTORNJA U VUKOVARU.
450 lampiona, kao simbol obilježavanja 450. Obljetnice Sigetske bitke, pustit će se nakon održane svečane sjednice Skupštine Međimurske županije, u petak, 29. travnja u  jezeru Starog grada, u znak podrške gradu heroju.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content