Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kako do programa Dana Međimurske županije? Skinite app, pronađite QR kod, otvorite novi web ili pratite live stream

Datum objave: 22. travnja 2016.

Uz konferenciju za medije koja je kao otvaranje novih Dana Međimurske županije zaslužila prijenos uživo putem interneta, službeno su otvoreni Dani županije za 2016. godinu. „Kao i svake godine, težimo tome da ponudimo nešto novo, da budemo drugačiji i inovativni, bolji nego lani, pa samo tako i ove godine uz bogat program i brojne aktivnosti pripremili niz novina kojima ćemo se približiti svima i dati mogućnost svakome da čak iz udobnosti svoga doma prati program“, najavio je župan Međimurske županije Matija Posavec na pressici koja se prenosila putem live streama na facebook stranicama Lovely Međimurje, emedjimurje i Međimurske županije, te na web stranici Međimurske županije, ali i novoj web stranici www.medjimurje.eu, posebno pokrenutoj upravo za obilježavanje. Ista ujedno uz video sadržaje koji su prethodili obilježavanju, galerije i svih potrebnih informacija, ujedno sadrži i cjelokupni program. „Želja je na ovaj način onima koji iz određenih razloga ne mogu prisustvovati manifestacijama omogućiti da vide što se događa u svakom trenutku, da dožive naš pravi festival očuvanja tradicije, baštine i kulture“, objasnio je župan Posavec.
Pratite uživo sutrašnji mimohod povijesnih postrojbi!
Tako će se po prvi puta uživo prenositi pojedina događanja, neka od najznačajnijih u sklopu programa Dana Međimurske županije, što se posebno odnosi na tradicionalni mimohod povijesnih postrojbi, svečanu sjednicu Skupštine Međimurske županije i prijavak Zrinske garde predsjedniku Hrvatskoga sabora u Zagrebu. U funkciji je i QR kod koji vodi direktno na novu web stranicu, a nalazi se na pojedinim lokacijama diljem Čakovca. Program za svaki dan može se provjeriti i putem mobilne aplikacije „Visit Medjimurje“ koja nudi raspored manifestacija za svaki dan, na jednom mjestu. Osim svih spomenutih oblika praćenja ovogodišnjih Dana županije, novost je i takozvani FOTO POINT na ulazu u Stari grad, mjesto s posebno pripremljenim okvirom za naše važne obljetnice, gdje su svi koji se vole fotografirati ili žele uspomenu iz Međimurske županije dobro došli. Foto point bit će postavljen s pogledom na jezero i Stari grad,  najljepšim pogledom na našu kulturnu baštinu u srcu županije.
 
PROGRAMSKA KNJIŽICA za preuzimanje: http://www.medjimurje.eu/doc/ProgramskaKnjizica.pdf

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content