Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

[NAJAVA] INFO dan Interreg Mađarska-Hrvatska u Čakovcu

Datum objave: 4. travnja 2016.

Interreg V-A program suradnje Mađarska-Hrvatska u okviru Prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga organizira niz radionica u programskom području s ciljem informiranja potencijalnih korisnika o svim aspektima pripreme projektnih prijedloga. Za informativne dane te forume za traženje projektnih partnera nije se potrebno registrirati unaprijed.

Radionica za područje Međimurske i Varaždinske županije održava se u Čakovcu 13. travnja s početkom u 10 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje (Bana J. Jelačiča – stara vojarna). Informativni dan bit će održani na hrvatskom jeziku.

Također, sve organizacije koje su u potrazi za odgovarajućim projektnim partnerom za svoju projektnu ideju pozvane su da se priključe radu jednog od četiri foruma za traženje projektnih partnera, koji su tematski podijeljeni na dva koja će se fokusirati na Prioritetnu os 2 (Turizam/Zaštitu okoliša i prirode) i dva koja će se baviti Prioritetnim osima 3 (Suradnja) odnosno 4 (Obrazovanje).

Više o forumu za traženje projektnih partnera pročitajte OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content