Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

I Međimurska županija odaje počast poginulima u terorističkim napadima na Bruxelles

Datum objave: 24. ožujka 2016.

Hrvatska danom žalosti odaje počast žrtvama terorističkih napada u Bruxellesu, gdje je u utorak, 22. ožujka poginulo najmanje 30 osoba, dok ih je više od 200 ranjeno. Tako je odlučeno na posljednjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske koja je donijela odluku da se ovaj dan obilježi diljem zemlje isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te na zgradama u kojima su poslovni prostori. Također, ne održavaju se zabavne priredbe, a danu žalosti bit će prilagođeni i televizijski i radijski programi.
Odavanju počasti žrtvama tako se pridružuje i Međimurska županija, izražavajući najiskreniju sućut svima koji su izgubili svoje voljene u spomenutom napadu. Najoštrije osuđujemo svaki oblik terorizma i sve terorističke akcije u kojima stradavaju nedužni ljudi.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content