Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najavljeni natječaji iz Mjere 7 Programa ruralnog razvoja

Datum objave: 23. ožujka 2016.
Prošlog je tjedna, u sklopu događanja pod nazivom "Tjedan EU fondova", posljednji dan bio rezerviran za predstavljanje mogućnosti financiranja projekata u području ruralnog razvoja u okviru Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.
Na događanju su prezentirane mogućnosti financiranja putem Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, a održana je i panel rasprava između predstavnika Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, konzultanata, predstavnika banaka te predstavnika županija i gradova. Dionici su raspravljali o prvom provedenom natječaju iz Mjere 7, onom za Podmjeru 7.1.1., a ujedno su ukazali i na nedostatke natječaja te potencijalne poteškoće u prijavi projekata na buduće natječaje. Raspisivanje natječaja za podmjere 7.2. i 7.4. planirano je do kraja prve polovice 2016. godine, a najavljeno je i održavanje sličnih radionica prije objave samih natječaja.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content