Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za sudjelovanje na sajmu poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“

Datum objave: 14. ožujka 2016.

U cilju davanja podrške ženama poduzetnicama koje su se hrabro odlučile na pokretanje vlastitog posla i omogućavanja im da se predstave javnosti i dokažu da je moguće biti poslovno uspješan bez obzira na spol, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom županijom, Obrtničkom komorom Međimurske županije i gradskim i općinskim povjerenstvima gradova Čakovec, Mursko Središće i Prelog i općinama Nedelišće, Sveti Martin na Muri, Belica i Dekanovec, a povodom Međunarodnog dana poduzetnica, organizira Sajam poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“.
Sajam poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“ će se održati u subotu 21. svibnja 2016. godine u zgradi Scheier, Matice hrvatske 1 u Čakovcu, a njegovo otvorenje planirano je za 10,00 sati. Planirano trajanje Sajma je od 10,00 do 15,00 sati.
Želimo podsjetiti da je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije s partnerima prvi Sajam poduzetnica uspješno organiziralo povodom Dana poduzetnica u svibnju 2015. godine, kojeg su učesnice bile mnoge poznate poduzetnice s područja Međimurske županije.
Molimo Vas da potvrdu svog sudjelovanja na Sajmu poduzetnica „Žena sam. Poduzetnica sam.“, planiranog 21. svibnja 2016. godine, pošaljete Josipi Carović, predsjednici Povjerenstva (e-mail: jcarovic@gmail.com; broj mobitela: 091/5176-545) ili Alanu Resmanu (e-mail: alan.resman@medjimurska-zupanija.hr; broj mobitela: 099/4392-529), najkasnije do srijede 23. ožujka 2016. godine.
U očekivanju pozitivnog odgovora, unaprijed Vam zahvaljujemo i srdačno pozdravljamo!
 
PREDSJEDNICA POVJERENSTVA
Josipa Carović, mag. oec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content