Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Tjedan EU FONDOVA u Zagreb

Datum objave: 2. ožujka 2016.

U razdoblju od 7.-11. ožujka 2016. godine u Kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50 (Centar Green Gold), Zagreb, u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU održat Tjedan EU fondova, događaj koji se već tradicionalno organizira s ciljem informiranja šire javnosti o prednostima i mogućnostima financiranja projekata fondovima EU.

Svrha ovog petodnevnog događanja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj.

U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije u slijedećim tematskim područjima: poslovna konkurentnost, mogućnosti za poduzetnike; kulturna baština i socijalna uključenost, održivost resursa i energetska učinkovitost, znanost, tehnologija i mobilnost; Europski socijalni fond - stvaranje mogućnosti; program ruralnog razvoja te operativni program pomorstvo i ribarstvo.

Prvi dan Tjedna, 7. ožujka 2016., rezerviran je za poslovnu konkurentnost – mogućnosti za poduzetnike, odnosno, predstavljanje prioritetne osi Poslovna konkurentnost Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020.

Detaljan program „Tjedna EU fondova“ po danima možete vidjeti ovdje.

Za sudjelovanje na ovom događaju potrebno je prijaviti se putem online obrazaca koji se nalaze u nastavku i to, sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

Prijava na događanja po danima na sljedećim linkovima:

Svečano otvorenje „Tjedna EU fondova“

1. dan "Poslovna konkurentost, mogućnosti za poduzetnike“
2. dan „Kulturna baština i socijalna uključenost“
3. dan „Održivost resursa i energetska učinkovitost; znanost, tehnologija i mobilnost“
4. dan „Europski socijalni fond – stvaranje mogućnosti“
5. dan „Program ruralnog razvoja i Operativni program pomorstvo i ribarstvo“

Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja događaja za koji ste se prijavili.

Sve informacije možete pronaći ovdje: https://razvoj.gov.hr/vijesti/tjedan-eu-fondova/3273

Photocredit: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content