Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama proslavila Dan zaljubljenih

Datum objave: 21. veljače 2016.

Valentinovo je savršena prilika za dokazivanje ljubavi, ljubav je svud oko nas, nemojte je tražiti budite ljubav. Tom su se mišlju poveli u Udruzi osoba sa intelektualnim teškoćama Međimurske županije koji su svojim štićenicima priredili pravi festival ljubavi. U prigodno uređenom restoranu Kristal uz pjesmu i ples slavio se Dan zaljubljenih. Pozivu se rado odazvala zamjenica župan Međimurske županije Sandra Herman koja je u prigodnom govoru zahvalila na prilici da ove godine bude dio ove vesele priče. Naglasila je da je svaki dan pravi dan za ljubav, sila koja nas tjera naprijed i samo voljena osoba može djelovati kao cjelina. Uvodnu riječ preuzela je Vesna Lepen Vidrač, socijalna radnica koja je pozdravila članove Udruge, njihove roditelje i goste koji dolaze svih 20 godina na već tradicionalno okupljanje i proslavu.
Predsjednica Udruge Marija Puklek pred članovima i gostima koji su se okupili u velikom broju, zahvalila je Županiji, svim djelatnicima Udruge, volonterima i dobrim ljudima koji ih na bilo koji način pomažu tijekom godina rada. „Potpora ste u ostvarivanju naših projekata, osjetljivi ste te snažan oslonac u afirmaciji osoba s intelektualnim teškoćama u zajednici i društvu“, naglasila je pritom. Štićenici čakovečke Udruge osoba s intelektualnim teškoćama pripremili su prigodan program uz recitaciju „Kako nastaju boje“ te pjesmom „Kad si sretan“ uz pratnju malih puhaljka „ftičeka“ i gostiju koji su se rado pridružili u pjesmi. Nakon službenog djela programa, zahvala i prigodnih poklona, slijedio je ples kojeg su svi sa nestrpljenjem čekali i popunili umalo premali podij.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content