Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Druženje s novinarima: Županija je s novim smjerom rada u korak s građanima

Datum objave: 31. prosinca 2015.

Iza Međimurske županije je izazovna i turbulentna godina, no ujedno uspješna, zaključeno je na tradicionalnom druženju županijskih čelnika s novinarima povodom božićno – novogodišnjih blagdana.
„Zadovoljni smo ostvarenim, ali ponavljat ćemo to svake godine, uvijek težimo boljem. Trudili smo se, radili energično i uložili puno napora da bi naše Međimurje bilo veliko gradilište i nadam se uveli jedan novi smjer rada, svjesni da svaki dan morate biti u korak s građanima i funkcionirati na način da budete servis građanima, a ne da politika bude sama sebi svrha“, rekao je međimurski župan Matija Posavec, uz predsjednika Skupštine Mladena Novaka i zamjenike župana Zorana Vidovića i Sandru Herman.
Na neformalnom druženju kojim je zaključena godina, naglašeno je kako ne treba puno govoriti već su svaki rad i trud vidljivi na rezultatima. Posebice uz dizalice koje su diljem Međimurja, jer je glavni cilj  da Međimurje ostane kraj primjer Hrvatskoj kako se radi i proizvodi.
I u 2016. godini Međimurje će biti gradilište u obrazovnim i zdravstvenim institucijama, pomagat će se i dalje udruge, studenti, poljoprivrednici, gospodarstvenici te radnici. Time će se ujedno nastojati što više javnog novca usmjeriti prema građanima, kao što je bila praksa i dosad. Druženje s medijskim djelatnicima koji prate rad Županije poslužilo je i da se onima koji prenose informacije do javnosti zahvali na uspješnoj suradnji te pozove na nastavak transparentnog rada u boljitku našeg kraja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content