Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija daruje potrebite

Datum objave: 28. prosinca 2015.

Već tradicionalno u božićno vrijeme, razdoblje zajedništva, solidarnosti i obitelji, Međimurska županija pomaže najpotrebitije. Tako je ove godine pružena pomoć 15 obitelji koje su korisnici pomoći Centra za socijalnu skrb, a kojima je posebice zbog djece skroman dar i poklon bon uljepšao Božić. Tom je prigodom zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović posjetio četveročlanu obitelj slabijeg socijalnog stanja u Čakovcu, jer kako je naglasio, Županija osim jednokratnih financijskih pomoći, kojima tijekom cijele godine pomaže socijalno ugroženima, i ovim putem nastoji olakšati građanima kako bi i u njihove domove unijeli duh radosti i veselja. Dani pred nama su prilika da pokažemo ono najbolje u sebi, tako da svaki trenutak uz nas donese sreću, toplinu i radost svima koji nas okružuju.
Spomenimo kako je Međimurska županija, kao i prošle godine, odlučila darivati i djecu koja su smještena kod udomiteljskih obitelji te je u suradnji s Hrvatskim željeznicama organiziran posebni božićni vlak. U vlaku se vozila i zamjenica župana Sandra Herman, a uz pratnju Djeda Božićnjaka djecu je provezao diljem Međimurja uz pripremljene poklone.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content