Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za prijavu trogodišnjih programa udruga koje pružaju usluge savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji u Republici Hrvatskoj (2016. – 2018.)

Datum objave: 24. prosinca 2015.

Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva udruge da se prijave na Poziv za prijavu trogodišnjih programa udruga koje pružaju usluge savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji.

Opći cilj Poziva je osigurati financijsku potporu za rad skloništa i savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji organizacija civilnog društva.

Udruge u skladu s ovim Pozivom mogu prijaviti programe za:

Priroritetno područje 1:  Usluga savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji

Aktivnosti: 1. Savjetovališta, 2. Smještaj žrtava

Ukupan fond iz kojeg se raspisuje Poziv iznosi 2.100.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se putem Poziva može dodijeliti po pojedinom programu za prvu godinu provedbe je 150.000,00 kuna, a najveći iznosi  400.000,00 kuna. 

Svaka pojedina udruga može prijaviti i ugovoriti najviše jedan program u okviru ovog Poziva i zatražiti potporu isključivo za razdoblje od tri godine. Program se mora provoditi na području Republike Hrvatske.

Sva pitanja vezana uz Poziv mogu se postaviti isključivo elektronskim putem, slanjem upita na mail adresu udruge@mspm.hr, najkasnije do 24. prosinca 2015. godine.

Rok za podnošenje prijava je 11. siječnja 2016. godine. 

Natječajnu dokumentaciju za ovaj Poziv (u papirnatom i elektronskom obliku na CD-u) treba poslati preporučeno poštom, ili putem dostavljača ili osobno (predaja u urudžbenom uredu do 15 sati) onoj regionalnoj zakladi koja pokriva područje na kojem se provodi većina programskih aktivnosti.

Više informacija: MSPM

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content