Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan za 20 godina rada i 10 državnih naslova rekreativcima Središća uručio Povelju Međimurske županije

Datum objave: 8. prosinca 2015.

Rijetko se koja udruga, ne samo u Međimurju već i cijeloj Hrvatskoj, može podičiti time da deset puta postaje državni prvak", poručio je vidno ponosan na sve rekreativke i rekreativce župan Međimurske županije Matija Posavec na obilježavanju dvadesete godišnjice djelovanja Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" iz Murskog Središća. U tamošnjem pansionu „Ilonka“ održana je naime svečana sjednica na kojoj se okupio veliki broj članica i članova koji su na taj način prigodno proslavili iznimno uspješna dva desetljeća rada i djelovanja. U tom periodu stvorili su jednu malu zajednicu rekreativnih entuzijasta te svojim zalaganjem podigli kvalitetu života Murskog Središća. Na samom početku sjednice, tajnica udruge Anica Varga, povela je pjesmu koja je ujedno i himna udruge, na što su svi zajedno ustali i zapjevali, iskazujući time zajedništvo i radost kojom obavljaju sve aktivnosti u okviru rada udruge i pokazali da ne samo da su dobri sportaši, već i pjevači.
Ova je udruga posebna po tome što se bavi nečime što je iznimno dobro i korisno za nas same, a uz to potiče sve ostale u našoj okolini na proaktivnost, kretanje i zdrav život ", rekao je župan Posavec, te iskoristio ovu priliku da na opće iznenađenje svih prisutnih, predsjednici Udruge Nadi Palaš uruči Povelju Župana Međimurske županije za uspješno djelovanje i postignute rezultate te za istinsku promociju Međimurja i sportske rekreacije. Predsjednica nije mogla sakriti oduševljenje te uzvratila županu gestu, uručivši mu zahvalnicu udruge.
Tome je prethodilo i izvješće o radu udruge s osvrtom na svih dvadeset godina rada, nakon čega su dodijeljene nagrade onima koji su dali osobiti doprinos radu udruge u proteklom razdoblju, i to u obliku pohvalnica, zahvalnica i plaketa. Uslijedila je projekcija jednosatnog video zapisa u kojem su prikazani nastupi udruge na Ožujskim susretima žena u zabavnom dijelu programa od 2003.-2015. godine, nakon čega je pripremljen prigodni domjenak i druženje, te je zabava potrajala do dugo u noć.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content