Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poslovni uzlet u Svetom Martinu na Muri

Datum objave: 3. studenoga 2015.

Poslovni dnevnik i Općina Sveti Martin na Muri Vas pozivaju na okrugli stol Poslovni uzlet u Svetom Martinu na Muri, koji će se održati 10. studenog 2015. od 10 sati u kongresnoj dvorani Hotela Spa Golfer, Izvorska 4, Sv. Martin na Muri.
Nakon pozdravnih govora glavnog urednika Poslovnog dnevnika, načelnika općine Sveti Martin na Muri i župana Međimurske županijem slijedi uvodno izlaganje ravnatelja Agencije konkurentnost na temu investicija i što čini država u smislu jačanja suradnje s lokalnim samoupravama.
Panel diskusija bavit će se odnosom lokalne zajednice i međunarodnih investitora te problematikom privlačenja ulaganja velikih međunarodnih kompanija.
Općina Sveti Martin na Muri svojim pozitivnim primjerima može biti polazna točka za raspravu o tome kako povećati količinu izravnih stranih ulaganja u Hrvatskoj.
Panelisti na okruglom stolu su: Franjo Makovec, načelnik općine Sv. Martin na Muri, Matija Posavec, župan Međimurske županije, Mladen Križaić, predsjednik HGK, Županijska komora Čakovec, Zlatko Rajf, direktor T-PRO d.o.o., Michael Vnuk, direktor i vlasnik Vnuk d.o.o., Branimir Blajić, generalni direktor LifeClass Terme Sveti Martin.
 
Pozivamo Vas da čim prije osigurate svoje mjesto na ovom događanju, a prijaviti se možete OVDJE. Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta ograničen. Program događanja dostupan je OVDJE.
 
Dođite i unaprijedite vaše znanje!
 
Tim Poslovnog dnevnika

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content