Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Posjet učenika OŠ Donji Kraljevec

Datum objave: 29. listopada 2015.

Učenici Osnovne škole Donji Kraljevec u pratnji svojih učiteljica i pomagača u nastavi, posjetili su 26.listopada 2015. godine Međimursku županiju. Male osnovnoškolce dočekao je i pozdravio pročelnik  UO za društvene djelatnosti Branko Sušec.
Svoj su  obilazak  završili u Velikoj vijećnici, gdje su naučili neke osnove o ustroju Međimurske županije kao krovne institucije koja naglasak svog djelovanja i brige stavlja upravo na naše najmlađe, za njihovu što svjetliju budućnost i što veće mogućnosti  u obrazovanju.
Na njima razumljiv način upoznao ih je s radom župana Matije Posavca i njegovih zamjenika  te pojedinim upravnim odjelima koji djeluju unutar Županije.
Učenici i njihovi učitelji iskoristili su priliku da svoje druženje ovjekovječe zajedničkom fotografijom, a nadaju se da će se u skoro vrijeme vratiti u zgradu Županije te u okviru predmeta priroda i društvo saznati još mnoge zanimljivosti o kraju u kojem žive.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content