Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Plovidba rijekom Murom

Datum objave: 18. rujna 2015.

Povodom proslave 25. godišnjice programa INTERREG te dana osnivanja Mješovitog odbora za suradnju Međimurske županije s pomurskim Hrvatima (15. rujna) organizira se plovidba rijekom Murom pod nazivom „Gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju“.
Plovidba će se održati u subotu, 19. rujna s početkom u 10:00 sati, a okupljanje sudionika, uz prezentaciju značajnijih projekata ostvarenih u proteklom periodu, te upoznavanje sa funkcioniranjem LAG-a Mura - Drava biti će u Restoranu „Zelengaj“. Plovidba Murom kreće od Goričana do Serdehelja i Mlinarca gdje će se sudionici moći kratko osvježiti, a završiti ćemo u Donjoj Dubravi.
Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite, a svoje sudjelovanje možete prijaviti do petka, 18. rujna do 13:00 sati.
Mješoviti odbor za suradnju Međimurske županije s pomurskim Hrvatima djeluje već 18 godina i biti će nam čast da zajednički proslavimo ova dva važna događaja koji potiču integraciju u svim područjima svakodnevnog života građana pograničnih regija.
Za sve informacije možete kontaktirati Odsjek za europske poslove, međunarodnu suradnju i regionalni razvoj Međimurske županije.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content