Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest korisnicima zajamčene minimalne naknade

Datum objave: 8. rujna 2015.

OBAVIJEST KORISNICIMA ZMN
 -   UČENICI SREDNJE ŠKOLE –
Korisnici novčanog prava – zajamčene minimalne naknade, a čiji članovi su polaznici srednje škole u školskoj godini 2015/2016 ostvaruju pravo na sufinanciranje 50% iznosa potrebnih udžbenika za srednju školu od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
Podaci o korisnicima se prikupljaju u Centru za socijalnu skrb Čakovec, J. Gotovca 9, ponedjeljkom i srijedom od 8 do 12 sati. Podaci za korisnike koji pripadaju podružnici Mursko Središće će se prikupljati u Podružnici Mursko Središće, Trg bana Jelačića 6, i to utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 12 sati.
Podaci za korisnike koji pripadaju podružnici Prelog će se prikupljati u Podružnici Prelog,  Kralja Zvonimira 9, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12 sati.
Mole se korisnici da pribave potrebne udžbenike i druge materijale, dok će se naknadno vršiti isplata sredstava od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na neblokirane ili zaštićene račune korisnika.  Prilikom davanja zahtjeva za sufinanciranje udžbenika,  prikupljat će se i drugi potrebni podaci o korisnicima zajamčene minimalne naknade.
OBAVIJEST KORISNICIMA ZMN

  • UČENICI OSNOVNE ŠKOLE -

Temeljem odluke Grada Čakovca i Međimurske županije o sufinanciranju nabave udžbenika i pripadajućih nastavnih sredstava za osnovne škole u Međimurskoj županiji učenici osnovnih škola imaju osigurane udžbenike za praćenje nastave u školskoj godini 2015/2016. Ostale potrebne materijale u obliku radnih bilježnica, radnih udžbenika  i slično roditelji djece trebaju nabaviti sami.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content