Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javni poziv iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS“ - Inozemni sajmovi

Datum objave: 9. srpnja 2015.

Ministarstvo poduzetništva i obrta je izdalo javni poziv za prijavu projektnih prijedloga za sudjelovanje na međunarodnim sajmovima i sličnim manifestacijama. Prijave se zaprimaju isključivo 20.07.2015. do 3.08.2015. godine. Ovaj Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima. 

Prioritet ovog Javnog poziva je putem ciljane potpore za sufinanciranje troškova sudjelovanja na inozemnom sajmu ili sličnoj manifestaciji jačati konkurentnost, odnosno učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnim tržištima.Ciljevi ovog Javnog poziva su:
  • Povećanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata
  • Jačanje pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnom tržištu i omogućavanje širenja poslovanja.

Davatelj potpore je Ministarstvo poduzetništva i obrta,a u proračunu Ministarstva planirano je ukupno 600.000,00 kuna za dodjelu bespovratnih potpora temeljem ovog Javnog poziva.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 30.000,00 kuna, a najviši iznos je  80.000,00 kuna.

TABELARNI PRIKAZ UVJETA I DOKUMENTACIJE KOJOM SE DOKAZUJE ISPUNJENJE UVJETA, kao i sve ostale informacije vezane uz prijavu možete pronaći na stranicama MINPO-a.

Izvor: MINPO

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content