Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dani Međimurske županije: Snimite naj selfie, posjetite nove web stranice i skinite aplikaciju

Datum objave: 24. travnja 2015.

Međimurska županija ove je godine odlučila krenuti jednim novim pristupom koji dosad nije viđen, pa kako bi svoje građane uključila u proslavu Dana Međimurske županije, tradiciju koja predstavlja Međimurje, spojila je s modernom tehnologijom. Predstavili su naime novu, redizajniranu web stranicu www.medjimurska-zupanija.hr, lako dostupnu i preglednu te prilagodljivu svakome, a uz to će se za vrijeme obilježavanja do 03. svibnja posebna pozornost posvetiti i društvenim mrežama te novoj aplikaciji koja je zaživjela s prvim danom manifestacije. Naime Event info Međimurje dostupan je na svakom smart telefonu te će se ažurirati na dnevnoj bazi kako bi svi korisnici imali u svakom trenutku uvid u događanja koja ih očekuju. Iako u potpunosti stavljena u funkciju s obilježavanjem ovogodišnjih Dana Županije, važno je napomenuti kako će ona i nakon toga živjeti kroz rad TZ Međimurske županije.
Prvi nagradni naj selfie snimio župan s novinarima
Najzanimljivija novina ove godine, svakako je natječaj koji je pokrenula Turistička zajednica Međimurske županije, a koji će prije svega biti iznimno zabavan svakome tko mu se odluči priključiti. Naime s današnjim je danom krenuo natječaj „Naj selfie Dana Međimurske županije“, a izvan konkurencije način prijave objašnjen je na konferenciji za medije, kada je župan Matija Posavec snimio prvi selfie s okupljenim novinarima. Cilj natječaja je okupiti posjetitelje svih događanja isključivo vezanih uz Dane Međimurske županije. Dakako potrajat će do posljednjeg dana manifestacije, 03. svibnja, a kako bi ušao u natječaj, natjecatelj mora prvo snimiti svoj selfie, učitati ga na facebook profil Turističke zajednice MŽ, pozvati svoje prijatelja da glasaju, odnosno lajkaju i čekati rezultate. Najbolje očekuju novčana nagrada od 760 kuna, a proglasit će se dva pobjednika, onaj koji dobije najviše lajkova i drugi prema odabiru stručnog povjerenstva. Izbor za naj selfie uskoro će imati i svoj drugi natječaj, za vrijeme manifestacije Urbanovo sredinom svibnja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content