Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

„Connect forum“ - susret ugostitelja i poljoprivrednih proizvođača Međimurske županije

Datum objave: 23. travnja 2015.

Po prvi put u Međimurskoj županiji, Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. organizira susret predstavnika ugostiteljskog sektora i poljoprivrednih proizvođača s ciljem njihovog povezivanja na tržištu.


Cilj ovog Foruma je jačanje lokalne ekonomije. Lokalno proizvedeni proizvodi utječu na razvoj lokalne zajednice i prepoznavanje kulturnog i turističkog potencijala nekog područja. Povezivanjem ugostiteljskog sektora i poljoprivrednih proizvođača skratio bi se proces distribucije od točke proizvodnje do točke potrošnje (ili kupnje) čime se smanjuju troškovi distribucije, a proizvodi (hrana) imaju očuvane nutritivne vrijednosti. S druge strane, plasmanom proizvoda proizvedenih od strane lokalnih proizvođača ugostiteljski kapaciteti jačaju svoju turističku prepoznatljivost i dobivaju na vrijednosti.

 

Vrijeme održavanja:
utorak 28. travnja 2015. godine od 10 do 14 sati


Mjesto održavanja:
Terme Sveti Martin

 

 

„Connect Forum“ će se sastojati od tri dijela.


Prvi dio će uključiti prezentacije sljedećih predavača:

1.   prof. dr. sc. Marija Cerjak, Agronomski Fakultet  „Kratki opskrbni lanci kao pokretači lokalnog razvoja“

2.   Branimir Blajić, generalni direktor LifeClass Terme Sveti Martin - "Lokalna namirnica za globalnog gosta"

3.  Hrvoje Kolman, direktor Finoteka.com - „FINOTEKA.com – koncept povezivanja domaćih proizvođača i kupaca hrane“


U drugom dijelu će biti organizirano javno predstavljanje proizvođača i ugostitelja koji za to iskažu interes prilikom prijave. U trećem dijelu će se održati tzv. B2B (Business-to-business) sastanci koji su brz i lak način da se upoznaju potencijalni poslovni partneri. Poljoprivredni proizvođači će imati mogućnost obaviti kratke individualne razgovore sa prisutnim ugostiteljima te im ukratko prezentirati svoje proizvode, količine, dostupnost proizvoda na godišnjoj razini, način snabdijevanja i dr. 


Rok za prijavu je 24. travnja 2015. do 12 sati. Prijava je moguća putem sljedeće POVEZNICE ili na broj telefona: 040 395 586. Prilikom prijave ćete nas  izvijestit ukoliko ste zainteresirani prezentirati vaše poduzeće u drugom dijelu programa te ukoliko želite sudjelovati na B2B sastanku.


Organizacija Foruma sufinancirana je iz programa Poduzetničkog impulsa Ministarstva poduzetništva i obrta.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content