Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija u petak domaćin 5. izložbe bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske

Datum objave: 9. travnja 2015.

Nakon što je 2012. godine po prvi puta bila domaćin, Međimursku županiju ove godine očekuje i drugo domaćinstvo Izložbe bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske. Dakako, nije slučajnost što je kraj s najviše nagrađenih proizvođača i ovog puta dobio ovu prestižnu organizaciju, s obzirom da je upravo međimursko bučino ulje jedan od proizvoda koji se ističe svojom kvalitetom, ali i hranjivošću te ljekovitošću. Bez sumnje će se uspješna lokalna obiteljska gospodarstva dokazati svojim „smaragdom kontinentalne Hrvatske“ i na novoj 5. po redu izložbi koja će se održati u petak, 10. travnja u čakovečkoj zgradi Scheier.
Svoje najbolje proizvode, osim domaćina Međimurske, predstavit će još tri županije, Varaždinska, Krapinsko-zagorska i Zagrebačka, okupljene oko 30-ak izlagača.
I ove godine će se prilikom održavanja izložbe dodijeliti zlatna, srebrna, brončana i priznanje kvalitete.
U sklopu izložbe koja će uz prodajni karakter svim posjetiteljima omogućiti i degustacije, održat će se tematsko predavanje, prezentacija rezultata ocjenjivanja te prezentacija, osim samog ulja, ujedno i ostalih proizvoda od buče. Tako će se u zgradi Scheier održati izlagački dio, a prodaja u njenom vanjskom dijelu.
Svečanost otvaranja predviđena je u 10:00 sati, dok će se proizvodi moći degustirati i kupiti do 13:00 sati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content