Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zbog velikog interesa osigurano još 150 karata za Uskrsni vlak

Datum objave: 26. ožujka 2015.

Nakon što se diljem Međimurja brzo proširila vijest kako Međimurska županija povodom nadolazećih Uskrsnih blagdana djecu i njihove obitelji daruje besplatnom vožnjom u prigodnom vlaku, brižni roditelji, bake i djedovi pohrlili su po svoje karte za vlak te je zabilježen dosad nezapamćen interes.
150 mjesta koliko je HŽ Putnički prijevoz rezervirao za svoju akciju „Zeko express“ na relaciji Čakovec – Donji Kraljevec, popunilo se u rekordno kratkom roku, a kako je pritom velik broj malih Međimuraca ostalo bez svoje karte za Uskršnji vlak, Međimurska županija u dogovoru s HŽ Putničkim prijevozom osigurala je novih 150 karata za ove godine iznimno traženu jedinstvenu vožnju s uskršnjim zecom koji će pritom darivati i zabavljati male putnike.
Podjela novih karata sutra, petak 27. ožujka
Stoga se pozivaju svi koji su u četvrtak ostali bez karata za vlak, da sutra u petak, 27. ožujka dođu u zgradu Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2, Čakovec od 09:00 sati po svoj primjerak. Napominjemo da je uz kartu za mališana, predviđena još jedna za roditelja, točnije pratitelja.
Spomenimo kako vlak u Međimurskoj županiji s čakovečkog Glavnog željezničkog kolodvora polazi u nedjelju, 29. ožujka 2015. godine u 14:35 sati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content