Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija najmlađim putnicima daruje vožnju vlakom s uskrsnim zecom

Datum objave: 25. ožujka 2015.

Međimurska županija odlučila je povodom nadolazećih Uskrsnih blagdana djecu i njihove obitelji razveseliti besplatnom vožnjom u prigodnom vlaku. No ono što će taj put učiniti posebnim je dolazak uskrsnog zeke koji će darivati sve male putnike, a pripremit će i neka iznenađenja kao fotografiranje i traženje čokoladnih pisanica uz pjesmu, ples te puno dobre zabave.
Dio je to akcije „Zeko express“ HŽ Putničkog prijevoza koji je u 11 godina na ovakav način okupio više od 35 tisuća putnika. Vlak u Međimurskoj županiji s čakovečkog Glavnog željezničkog kolodvora polazi u nedjelju, 29. ožujka 2015. godine u 14:35 sati, a putovat će na relaciji Čakovec - Donji Kraljevec i natrag.
Svoje karte za vlak možete podići isključivo u Turističkoj zajednici Međimurske županije koja se nalazi u zgradi Međimurske županije, Ruđera Boškovića 2 Čakovec i to u četvrtak, 26. ožujka te u petak, 27. ožujka od 10:00 do 14:00 sati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content